aap

Hallo, ik ben Aap

Samen met Schildpad ga ik graag schat zoeken. Om de beurt verstoppen we dan een banaan en een komkommer. Als we moe zijn, eten we onze schat op. Dat is lekker!
– Welke schat wil jij graag zoeken? –

Wist je ook dat ik vrolijk word van muziek? Ik ga dan dansen en zing heel hard mee.
– Houd jij ook van dansen? –

Als ik moe ben, kruip ik bij papa op schoot. Soms verzint papa dan een raadsel. Bijvoorbeeld: het is geel en je kunt het opeten. Als ik het niet weet, eet ik eerst een banaan en denk nog eens goed na. Want van een banaan word je slim. Ja, ik weet het. Het is maïs!
– Heb jij voor mij ook een raadsel? –

Heb je mijn boomhut al eens gezien? De hut staat in de tuin. De hut is mijn piratenschip. Ik beleef daar mooie avonturen. Een van die avonturen kun je lezen in het boek “De slimme piratensprong van Aap”