Bij VoorleesExpress Jorgen Koopmanschap
Logo-VoorleesExpress-klein

Groentefroetels thuis

De wereld van de Groentefroetels heeft op dit moment twee thuisprogramma’s, namelijk via eBooks of via de VoorleesExpress. Geadviseerd wordt om het voorlezen te combineren met het proeven van de groente of het fruit dat voorkomt in het boek, bijvoorbeeld tijdens het voorlezen of direct daarna.

eBooks
Ouders die vandaag al willen beginnen met voorlezen, kunnen de boeken hier downloaden. Deze boeken bevatten alleen geen interactieve voorleeshandleiding. In de toekomst hopen we een app te ontwikkelen die wel een voorleeshandleiding bevat die zich automatisch aanpast.

VoorleesExpress
De Groentefroetels worden ook voorgelezen door de VoorleesExpress in Rotterdam. Dat zijn vrijwilligers die thuis komen voorlezen bij kinderen die moeite hebben met de Nederlandse taal en opgroeien in een taalarme omgeving. Met de Groentefroetels boeken en de bijbehorende interactieve voorleesmethode, wordt niet alleen lezen leuker en makkelijker gemaakt, maar ook het eten van groenten en fruit. Voor meer informatie: www.voorleesexpress.nl/locatie/view/rotterdam